Side Area Logo

ITH 500

Pre-Made Pouch Machine

ITH 500 е опаковъчна машина, която може да пълни почти всичко в пакети.

Пакетите, които използва са предварително произведени. Могат да се използват стоящи пакети (Stand Up Pouch), тристранно или четиристранно залепени. В зависимост от дозатора, с който е оборудвана машината, може да се използва за пълнене на насипни или течни продукти. ITH 500 е проектирана така, че да се преформатира лесно в зависимост от големината и формата на пакета, което позволява малко време за престой и голяма гъвкавост при производствения процес.

ITH 500 може да работи с голямо разнообразие от пакети-с размери от 90X120mm до 200X300mm, с и без цип.

Опаковъчната машина се задвижва почти изцяло от серво мотори, което осигурява висока надеждност и минимална необходимост от поддръжка. Конвейерната транспортна система, която задвижва хващачите и респективно пакетите, и ги премества през различните станции от формирането на пакета до запечатването, осигурява по–висока производителност- до 60 пак./мин. Ротационната пълначна станция дава допълнително време за пълнене на продукта в пакетите.

ITH 500 е идеално решение за ново производство, като може да работи както самостоятелно, така и като модул от ITH 1200.

Спецификация

Транспортна система Серво задвижван конвейер
Размери на пакетите От 90X120 до 200X300
Станция за пълнене Ротационни фунии
Размери на машината 3250X1270X2047
Ел. консумация 11 kW
Захранващо напрежение 400V/50-60Hz/N+G/3Ph
Управляваща система Lenze Gmbh, др. по заявка
Ниво на шум <70dB
Безопастност <CE

Видео

Приложение

Гранулирани продукти

Pre-made опаковките са идеален вариант за съхранение на основни храни, подправки, различни гранулирани и фино смлени продукти. Те позволяват да се запази качеството и не допуска проникване на въздух и овлажняване. Този вид опаковки са компактни при складиране и по-дългосрочно съхранение. Затваряне с цип позволява многократно потребление на продукта, като след това остатъкът остава защитен от външни влияния и UV лъчи.

Диетични храни, ядки и сушени плодове

Готовите опаковки са много подходящи и за ядки, сушени плодове и диетични храни. Предлагат се опаковки с различни размери и вместимост. Дават възможност за последващо опаковане на единични порции и добавки. Плътно залепване на плика не допуска външно влияние и промяна в качеството на продукта. Многократното залепване на опаковките е удобно за съхранение и гаранция за запазване ценните качества на продукта. Само с една машина могат да се опаковат най-разнообразни стоки в различни опаковки.

Сладкиши

Готовите опаковки, с които работи HFFS, са подходящи и за най-различни сладкиши и мини закуски. Намират приложение и при шоколадови десерти, бисквити, вафли, бонбони и т.н. Голямо удобство за потребителите са и еднократните дози и сашета. Те са приложими и за фармацевтични стоки- витамини, протеинови добавки, козметика; разтворими напитки- кафе, чай, сок; захар; мед и т.н. Голямо разнообразие на опаковки и продукти, само с една машина- HFFS.

Храни за домашни любимци

HFFS е точното решение за опаковане на най-разнообразни продукти. Тук се включват и храните за домашни любимци. Готовата опаковка е подходяща както за по-голямо количество, така и за единични порции. Прецизното затваряне на опаковката позволява многократно потребление с гаранция за пълноценност на храната. Лесно и удобно за транспортиране и съхранение.

Не сте сигурни дали това е правилната машина за вас?
Свържете се с нас за повече информация

Свържете се с нас